Overstappen

Via de REC kun je groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen bij duurzame én Rotterdamse energieleverancier Greenchoice. Je kiest dan voor een scherp tarief, uitstekende klantenservice en écht groene energie van Rotterdamse bodem. Bovendien ontvangt de REC voor elke klant die overstapt een jaarlijkse vergoeding van Greenchoice. Met dit geld start de REC weer nieuwe Rotterdamse energieprojecten! Je overstap geef je in een paar minuten door. Greenchoice regelt de rest.

Stap nu over op Rotterdamse stroom en Bosgecompenseerd gas via duurzame energieleverancier Greenchoice.
Rotterdamse groene zonnestroom

Kies voor echt Rotterdamse groene zonnestroom uit eigen bronnen. Maak samen de cirkel rond!

Beste klantenservice

Greenchoice is de laatste 2 jaar op rij #1 energieleverancier bij de Consumentenbond op service, tevredenheid en groene energie

Win-Win

Thuis een scherp tarief én een mooie vergoeding voor de REC. Winst voor iedereen!

overstappen gaat moeiteloos. we fietsen je er zo doorheen 🙂

FAQ

Dat kun je helemaal zelf doen! Klik op één van de buttons op deze pagina om naar de overstappagina te gaan. Op deze speciale webpagina op de Greenchoice website kun je uitrekenen wat jouw maandelijkse energierekening wordt als je kiest voor energie van de REC.

 

Als het echt niet lukt dan kun je bellen of mailen naar Greenchoice. Hun gegevens staan op de overstappagina.

Nee, zeker niet! En wat is trouwens te veel? Greenchoice is al 16 jaar concurrerend en al ruim 400.000 klanten gingen je voor. Greenchoice rekent één prijs voor zonnestroom. Of het nu komt van Ameland, Maastricht of ons eigen Rotterdam. De zon maakt geen onderscheid :-). En als je ons niet gelooft, reken het dan snel zelf uit!

 

O, en de REC krijgt trouwens van Greenchoice voor ieder lid dat overstapt een mooie vergoeding voor ieder jaar dat het lid klant blijft. Hoe gaaf is dat?!

Greenchoice is onze energiepartner. De administratie en verantwoordelijkheden van een energieleverancier liegen er niet om. Vandaar dat wij dit (nog) niet zelf kunnen en we hebben gekozen voor een perfecte match met onze filosofie: Greenchoice. Zij zijn groen, bestaan ruim 16 jaar, zijn een Rotterdams bedrijf en #1 in klantenservice. Als je overstapt naar energie van de REC zul je daarom de jaarnota van Greenchoice krijgen en zullen ook zij iedere maand jouw termijnbedrag incasseren. Wij leveren de stroom aan hen en zij aan jou.

Geen probleem! Wanneer je je bij Greenchoice aanmeldt, controleren zij de afloopdatum van je huidige contract in het register. Als je nog vastzit, dan informeert Greenchoice jou hierover en dan switchen ze je zodra dat boetevrij kan.

Nee. Wij van de REC houden van keuzevrijheid. Bij Greenchoice hebben we die gevonden. Als je echt niet kunt overstappen of grote bezwaren hebt, dan blijf je zitten waar je zit. We vinden het wel een klein beetje jammer. We willen namelijk samen het grootste groene collectief van Rotterdam worden die de cirkel rond maakt. Van productie tot levering thuis. Met Greenchoice doen we dat! Ook helpt Greenchoice de REC via de jaarlijkse vergoeding die zij per lid uitkeert. Bovendien wordt de administratie een stuk ingewikkelder wanneer onze leden bij (vele) verschillende leveranciers klant zijn. In verband met de Postcoderoosregeling moeten we dan ieder jaar het verrekeningsproces met meerdere leveranciers doorlopen. Dat kost enorm veel extra werk.

 

Als je echt, écht niet wil overstappen, controleer dan wel dat jouw huidige leverancier de Postcoderoosregeling ondersteunt. Anders loop je energiebelasting mis en dat zou zonde zijn! Lang niet alle leveranciers werken hier aan mee helaas.

Nee hoor, dat hoeft niet. Greenchoice heeft een uitgebreide serviceafdeling die tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar is. Ze zijn niet voor niets #1 energieleverancier van de Consumentenbond :-). Check hun site voor de contactgegevens.

 

Overigens is het al wel 2018 en ben je ook al zo ver dat je dit antwoord leest, dus je bent er al bijna. En dat zonder telefoon :-).